Een korte kennismaking

Architectenbureau Sierhuis wordt geleid door ir. Sandro Sierhuis,  afgestudeerd bouwkundig ingenieur TU Delft in architectuur en bouwtechniek. Met een enthousiast team van medewerkers en adviseurs worden projecten van verschillende grootte en aard aangenomen en uitgewerkt. Naast projecten in Nederland worden bouwopdrachten in Spanje ontworpen en begeleid. Het bureau is daarvoor aangesloten bij het college van Architecten in Barcelona.

De werkwijze

Vanuit de brede opleiding is kennis van de verschillende facetten van het ontwerp en bouwproces binnen het bureau aanwezig. Het ontwerp komt in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand, waarbij het inzicht geven in de verschillende mogelijkheden voorop staat. Om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen wordt bij voorkeur de bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding in eigen hand gehouden.

De projecten

Een aantal recente projecten vindt u op deze site.

Elke opdracht wordt gezien als een nieuwe uitdaging. Bij het ontwerpen wordt vanuit het gebruik en interieur, het uiterlijk van het gebouw vormgegeven. Hierbij speelt de omgeving waarin het staat een belangrijke rol. Innovatie op het gebied van materiaalgebruik en energiebesparing worden hierbij ge´ntegreerd. De opdrachtgever is hiermee verzekerd van een eigentijds eindresultaat.

 

 

Schetsboek

Ga naar http://www.adobe.com/go/getflashplayer om Flash te downloaden