Een (tweede) huis in Spanje, wie droomt daar niet van?

Sinds enige jaren heeft ons bureau zich gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van woningen in Spanje. Architect Sandro Sierhuis, lid van het College van Architecten in Barcelona, is volledig bevoegd tot het ontwerpen, het indienen van de bouwaanvraag en het begeleiden van de bouw van uw Spaanse droomhuis. Als u liever een bestaand huis koopt en dit wilt aanpassen aan uw woonwensen, kan ook hiervoor een verbouwingsplan worden gemaakt en een vergunning worden aangevraagd.

Voor u heeft dat als voordeel dat u het ontwerp in Nederland kunt laten maken wat u veel reiskosten scheelt. Ook hoeft u niet de Spaanse taal te beheersen. Door onze goede contacten met Spaanse aannemers en opzichters kunnen wij tevens de bouw voor u begeleiden.

De voordelen van het bouwen in Spanje

Ondanks de invoering van de euro is Spanje nog steeds een aantrekkelijk land om te bouwen in vergelijking met Nederland:

- lage grondprijzen
- mooie locaties
- lagere bouwkosten
- mooi klimaat

 

De voordelen van het op maat laten ontwerpen en bouwen

- de vrijheid bij het kiezen van een mooie locatie
- daar een huis laten ontwerpen geheel naar eigen zin
- in tegenstelling tot de gangbare Spaanse huizen het bouwen van ruimere vertrekken met meer daglicht
- een huis met goede isolatie en installaties van deze tijd

Mocht u nadere inlichtingen willen neemt u dan gerust even contact met ons op. Voor voorbeelden, bekijk Casa Pintor, Casa Mas Mató 1, Casa Mas Mato 2, Casa in La Escala en appartementen in Alicante.