atelierwoning fundering vernieuwd en verbouwd

Dit hoekpand in de pijp was van oorsprong een dubbel pand met gespiegelde voorgevel. In de oorlog raakte het rechterpand in verval en werd kort daarna afgebroken. In de plaats daarvan kwam er een laagbouw als werkplaats. Het dak werd voorzien van een glazen kap voor voldoende daglicht. Hierna kwam het in gebruik als atelier woning. Door de slechte staat van de houten palen, een bekend fenomeen in de Pijp, was het pand toe aan een nieuwe fundering met boorpalen en betonvloer.  De atelierwoning  werd daarna volledig gerenoveerd en de uitbouw aan de achterzijde is volledig vervangen en opnieuw opgebouwd. Hierin is de nieuwe keuken inrichting geplaatst met nieuwe daklichten.

deel dit project:

meer projecten

vakantiewoning uitgebouwd en energie zuinig gemaakt in Ruinen

energie zuinige woning in papendrecht

atelier woning casa pintor in spanje